Om os

A New World of Shopping


Vores nye søgemotor på boxeez.dk er den enkleste måde for os at kunne tilbyde vores kunder millioner af varer fra udvalgte netbutikker i USA.

Vores mål er at gøre det så enkelt og sikkert som muligt for dig at handle fra USA. JetCarrier har stor erfaring med international handel og fragtløsninger på tværs af landegrænser, derfor har vi udviklet boxeez. Det er en e-handelsplatform der inkluderer Jetcarrier's fragt og importservice til en pris du umiddelbart vil kunne se og inkluderer alt fra inkøb til levering hjem til dig. Vores nye søgemotor på boxeez.dk er den enkleste måde for os at tilbyde vores kunder millioner af varer fra udvalgte netbutikker i USA. Varene kan du købe med sikker dansk kortbetalling og få levereret alt samlet i en pakke, uanset om varerne skulle komme fra forskellige sælgere i USA.

Vi lancererer os nu i Skandinavien og i første omgang i kombinerer vi vores unikke service med nethandels gigangen Amazon.com i USA.

Værsågod Danmark, over 50 millioner Amazon produkter at vælge mellen, leveret sikkert hjem til dig.

Vi kommer snart til at kunne tilbyde handel med flere amerikanske nethandelstjenester som Target, Ebay og Wallmart. Vores plan er at have over 100 millioner varer tilsluttet i vores søgedatabase i 2018. - Som du kan handle, enkelt og sikkert.

Jetcarrier Inc. har kontor og terminal udenfor New York City i USA (601 W Linden Ave, Linden NJ 07036, USA). Vores første tilkoblede logistikpartner er Asendia Nordic (Asendia er ejet af det franske og Schweiziske postvæsen). Asendia sørger for at den sidste del af leveringen i Danmark bliver udført af PostNord. Magnum NO AS er vores speditør der har ansvar for alle fortoldninger af varer ind i Danmark, Sverige og Norge. Magnum har kontor og terminal i Halden, Norge. (Isebakkeveien 75, 1788 Halden, Norway)