Tilbagebetaling

Når du returnerer en vare kan din refusion og hvordan din tilbagebetaling udstedes, variere alt efter varens tilstand, hvor længe du har haft varen og hvordan varen blev købt.

Hvordan tilbagebetalingerne udstedes:

De fleste refusioner udstedes ud fra den betalingsmetode der blev brugt på købstidspunktet. Refusionerne behandles efter afslutningen af anmodningen om en retur af varen.

Kredit kort: tilbagebetaling til kortet indenfor 3-5 hverdage

Bank konto: tilbagebetaling til din bank konto kan tage op til 10 hverdage

Bemærk: Din anmodning om refusion behandles øjeblikkeligt. Det kan dog tage 2-3 hverdage før det kan ses på din konto.

Refunderingen udstedes i din lokale valuta og beregnes med samme sats som blev brugt på det tidspunkt du bestilte din vare.

Boxeez.com kan bestemme, at en refusion kan udstedes uden at kræve en retur af varen. Hvis du ikke behøver at sende din vare tilbage for at få en refusion, vil du blive underrettet af vores kundeservice.

Du kan tjekke the statusen på din refusion på din konto under ordre oversigten. Hvis din refusion ikke vises på din konto og behandlingstiden og din betalingsmetode er overskredet, venligst kontakt os yderligere assistance.

Bemærk: Efter transportøren har modtaget din vare, kan det tage op til 2 uger for os at modtage og behandle din retur.

Delvis refusion

Hvis du ønsker at returnere, modtager du 80% af varens pris i refusion hvis returvinduet er udløbet* (Dette gælder varer i original tilstand).

CD'er, DVD'er, VHS bånd, videospil, kassettebånd og vinylplader der er åbnet (taget ud af plastikfoile) modtager du 0% af varens pris.

Varer der er beskadiget, mangler dele, ikke er i original tilstand eller åbenlyst er blevet brugt kan du modtage op til 50% af varens pris.

På software modtager du 0% af varens pris.

*For de fleste varer er returvinduet 10 dage efter levering.