Retur politik

Boxeez.com (Boxeez) tilbyder retur for de fleste varer indenfor 10 dage fra modtagelse af varen. Returer skal igangsættes via Online Returns Center eller ved at kontakte os for at modtage en bekræftigelse på retur via e-mail. De fleste varer der er bestilt på Boxeez følger vores generelle retur politikker, men nogle produkter har har dog andre politikker eller krav i forbindelse med en retur.

Krav til refusion

  • Varer skal være i ny/original tilstand.
  • Varer skal returneres med alle originale emballage og tilbehør.
  • Medieartikler (f.eks film, musik, videospil og software) skal være uåbnede og stadig være i original plastikfolie.
  • Musikalske instrumenter, fjernsyn og andet elektronik skal have UPC eller serienummer.
  • Sko og tøj må ikke være brugt.

Sælgers retur politik

Når Boxeez bestiller til dig fra en tredjeparts sælger, må din retur overholde sælgerens retur politik og ikke Boxeez's. Disse retur politikker kan variere og visse sælgere accepterer ikke returneringer, men kan derimod tilbyde refusion. Hvis du har spørgsmål angående sælgers retur politik inden du køber et produkt, anbefaler vi at du besøger deres hjemmeside og produktsiden tilknyttet til produktet før du køber for mere information. Forsendelses og vareafgifter for returvarer er købers ansvar.

Varer med en værdi på $75 eller mere skal returneres til sælgeren med en sporbar forsendelsestjeneste. Har ordren en værdi på over $100 skal forsendelsen retur forsikres for værdien af varen.

Bemærk: Hvis en pakke ikke ankommer og du ikke bruger en sporbar metode til returnering, kan vi muligvis ikke dække din retur.

Omkostninger i forbindelse med returfragt

Forsendelses- og vareafgifter for returvarer er købers ansvar. Boxeez vil hjælpe med returforsendelsen ved at tilbyde returforsendelsespriser for de varer, der skal returneres. Fragtprisen på returen afhænger af varens vægt og størrelse og tilbydes i den mail du modtager efter du har ønsket en retur.

Varer klassificeret som farligt materiale eller anvender brændbare væsker eller gasser

Disse varer kan ikke returneres.

Venligst kontakt producenten direkte for service, garanti, returnering, og refunderings information.

Ure, smykker og samleobjekter

Varer fra disse kategorier med en værdi på $75 eller mere skal returneres med en sporbar forsendelsesmetode. Hvis varens værdi overskrider $500 må den også forsikres. Vores Returns Center hjælper med processen for at få varen returneret hvis værdien er over $500 ved at:

Forsikrings seddel:

Du vil modtage en seddel fra os hvor du kan vælge at få en forsikret forsendelse retur for dit købte produkt. Du skal i første omgang betale for forsendelsen, men vi betaler beløbet tilbage til dig, såfremt din retur er et resultat af vores fejl.

Alle produktemballager (kasser, manualer, garantibeviser osv.), ægthedscertifikater og vurderinger skal returneres med varen. Genstande der retureneres uden original dokumentation bliver afvist. Smykker og ure der på nogen måde er blevet beskadiget, ødelagt eller på andre måder er blevet ændret efter levering accepteres ikke til retur.

Kunst

Kunst med en værdi på $75 eller mere skal returneres med en sporbar forsendelsesmetode. Hvis varens værdi overstiger $500 må den også forsikres.

Alle produkt emballager (bokser m.m.), alle certifikater og papirer på varens værdi skal også returneres. Enhver kunstgenstand, der returneres uden original dokumentation vil blive afvist. Kunstartikler der er blevet beskadiget eller ændret efter levering bliver afvist.

Inden du sender kunsten retur bedes du tage et billede af varen.

Bildele med procent garanti

Hvis du har bestilt et bilprodukt via Boxeez der er defekt og dækket af producentens garanti, erstatter Boxeez enten varen eller refundere i henhold til garantien. Alle andre forespørgsler er underlagt betingelserne i producentens garanti og støttes direkte af producenten.

Computere

Alle computere der bestilles via Boxeez understøttes af computerens producenter. I det usandsynlige tilfælde at en computer ser ud til at være defekt, skal du kontakte kundesupporten hos prooducenten for at få service og garanti.